Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935
Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

maanantai 2. huhtikuuta 2018

Plöki muuttuu - minä en.

Kuten joku jo huomasikin, ovat plökin otsikko ja "selitelmä" muuttuneet. Olen hieman tarkentanut plökin sisältöä. Edelleenkin sisältö on käytännössä sama kuin aiemmin, mutta olettekin varmaan huomanneet, että ei tästä plökistä ole mitään eläintenhoitajaopiskelijan päiväkirjaa tullut. Ehkä onneksi... Opiskelen toki edelleen, nyt on meneillään jo tuotantoeläintenhoitajan ammattitutkinto. Aiheesta vain ei ole ollut koskaan kovinkaan paljoa kerrottavaa, sen sijaan perinnerakentamisesta löytyy tavaraa omasta takaa aivan valtavasti. Ilman muuta eläimet pysyvät oleellisena osana tätä plökiä, koska eläimet ovat oleelline  osa elämääni.

Lisäksi olen huomannut että eniten hakuja koskein plökiäni löytyy kutakuinkin sanoilla "pientilan ukko blogi" tai "pientilan plögi", joten plökin nimen muutokselle on ehkä ollut havaittavissa kysyntää.

Myös toinen kirjoittaja plökiin saattaa ilmestyä, tai oikeammin video- ja valokuvataltioija. Toki jo nyt suuri osa plökin kuvamateriaalista videoista puhumattakaan on Punasaappaan kuvaamaa materiaalia.

Mutta jatkossa painotus on siis enemmän perinnerakentamisen suuntaan höystettynä mukavilla lehmäjutuilla. :)

Jokainen pysyköön lestissään.

8 kommenttia:

 1. Otsikosta on lähtenyt huutomerkit pois, mukavan hiljaista :D pisteen kestän paremmin kuin huudot ;) joten oikein hyvä uudistus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin. Enhän minä muutenkaan ole kova mölyämään. :)

   Poista
 2. Silloin tällöin olen blogiisi kurkannut, ja nyt tärppäsi. En kehtaa usuttaa kirjoittelemaan useammin, kas kun sitä on muutakin elämää kun tämä some. Hyvä kuitenkin kun olet assistentin saanut mukaan näihin hommiin. Meitä on luullakseni monia jotka tykkäämme tästä kovasti.
  Kai sielläkin jo peipposet säkeitään tapailevat, hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Toisaalta, tekstien julkaisutahti on kyllä hidastunut, mutta koitan silti pitää yllä edes jonkinlaista laatua... :) Ettei tulisi tehtyä vain pikapostauksia siitä, että hengissä ollahan.

   Kaippa tätä kirjoitteluhommaa tehdään vähän siltä kantilta, että voi olla asiasta kiinnostuneille jonkinlaisena kannustimena ja ohjeistajana. Ja onhan se mukavaa, jos joku vaikka sattuisi näitä tekstejäkin lukemaan.

   No täällä on kyllä kevät vasta alulla, muutama pälvipaikka pihassa mutta metsissä vieläkin 60 cm lunta. Ja onhan niitä pikkulintuja jo tullut joitain sentäs!

   Poista
 3. Olisi mielenkiintoista kuulla karjasi kuulumisia, miten olet käyttänyt maidot jos niitä olet lypsänyt vielä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri aamulla tein kotijuustoa! Mutta kyllä, jossain vaiheessa teen jutun maitotaloudesta Pientilalla. Meillähän tehdään paljon maitotuotteita, olen kova käyttämään niitä. Maitoakin juon litran- puolitoista joka päivä.

   Poista
 4. Heippa!
  Tämä vuosi on jo aika pitkällä, joulutavaroita asettelevat kauppoihin ihmisten ilahduttamiseksi. Ilahtuu kuka ilahtuu, juu mutta plokisi on ollut kovin vaiti. Laitappa nyt pyhäinpäivän kunniaksi jos et muuten edes muutama rivi. Vaikka ilmoista ja vuodentulosta jos äkkiseltään et muuta ehdi. Me ootetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus taas, kenties, mahdollisesti juu. Kaikesta huolimatta kiva jos juttujani jopa vartoillaan! :)

   Poista

Olkaa niin armolliset, että suvaitsette saattaa tietooni eräitä mielipiteitänne ja kysymyksiänne koskien blogiani. :D