Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935
Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Numero yksi (1)

Morjestus kaikille teille ja meille!

Pitkällisen jaakobinpainin ja kenties jopa vuoden harkinta- ajan jälkeen päädyin tänä epävakaisen sateisena päivänä vägertämään blogia. Mistä lienenkään lopullisen iskun tähän saanut, mutta ehkä tähän jotain tekstiä keksin ja kuviakin löydän. Tulevat opiskeluni eläintenhoidon parissa Tampereen Ahlmanilla ainakin työllistävät minua bloggaajana, sillä olen ymmärtänyt, että koululla voi pitää portfolioblogia. Menköön sekin nyt sitten samalla kun tässä muutakin jaanaan ja  joutavia bagisen.
Meikäpoika kävi sitten kengityskurssinkin! Jos vaikka töissä tarvis...

Pienen pienenä esittelynä mainitsen, että asun Pirkanmaalla vanhalla pientilalla seuranani epälukuinen joukkio erilaisia eläimiä. Tällä hetkellä löytyy jopa puolivuotinen vasikka. Tilani on luokiteltu rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistorialllisesti arvokkaaksi ja se sijaitsee maisema- alueella, mäen päällä ja järven rannalla. Ja se hiukan hipahtavan oloinen elämäntapamaalainen siellä mäellään, joka kaiken lisäksi ajeleepi vielä Ladalla, se ukko on tämän kirjoittaja, 29 vuotias pitkätukka jöröjukka.
Tälläinen pieni Ruskis- vasikka minulla on kaverinani. Tässä olemme kävelyllä metsämoisiolla...

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin tämän blogisi ja on kyllä tosi kivan oloinen ja kiinnostava :) Jään seuraamaan ja laitoin omasta Soratie-blogistani linkin tänne sulle että muutkin löytää!

    VastaaPoista
  2. Kiljun paatoksia! Hyvä, jos jutut kelpaavat. :D

    VastaaPoista

Olkaa niin armolliset, että suvaitsette saattaa tietooni eräitä mielipiteitänne ja kysymyksiänne koskien blogiani. :D