Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935
Kuva Pientilalta joko vuodelta 1934, tai 1935

maanantai 27. lokakuuta 2014

Ruskis- vasikka 9 kuukautta!

"Kämppikseni" täyttää tänään kolme neljännesvuotta. Ymmärtääkseni tavallisesti vain vauvojen osavuosia juhlitaan, mutta pieni otushan se on tuo vasikkakin. Ammu sai muutaman omenan ja perunan lahjaksi, jotka se autuaasti nautiskellen mutusteli. Emme varsinaisesti juhlistaneet tätäkään "syntymäpäivää" sen kummemmin. En ylipäätään ole mitenkään erityisen ahkara syntymäpäiväjuhlija- tai muistaja. Hyvä, kun suunnilleen oman syntymäpäiväni muistan... Ja ikäni muistan aivan säännöllisesti väärin. Joku joskus sanoikin, että olen iättömän oloinen, että ikäni on vaikea määritellä. No, ilmeisesti näin on, varsinkin jos mittarina pidetään sitä, tiedänkö itsekään omaa ikääni. Onneksi voin luntata blogistani, kuinka vanha olen!

3/4 vuotias kaveri!


4 kommenttia:

 1. Mie luulin, että sen oman iän unohtaminen on hieman vanhempien ihmisten vaiva :) ite oon ruvennu kysyttäessä kertomaan syntymävuoteni, niin saa kysyjä ite laskea, mie en enää jaksa.
  Onnea "vauvalle"!

  VastaaPoista
 2. Keski-ikä lähestyy itsellänikin vääjäämättä...!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Heh ja mutustelee melkein koko ajan jotain! Mitäs muuta sitä kasvava nuori tarvitsee, kuin ruokaa ja unta. Ja molemmat tuolle maistuvat. ;)

   Poista

Olkaa niin armolliset, että suvaitsette saattaa tietooni eräitä mielipiteitänne ja kysymyksiänne koskien blogiani. :D